Bereikbaarheid 

Voor zover bekend, is Terts & Toets ondanks de werkzaamheden aan de ringweg redelijk tot goed bereikbaar maar met name voor de mensen die vanuit Friesland komen is er een behoorlijke omleiding. Hun adviseer ik in ieder geval een bijgewerkt actueel online navigatiesysteem te gebruiken. Onze routebeschrijving blijft onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van eventuele  werkzaamheden aan de ringweg. Vermijd de spitsuren. 


Route vanuit Centrum Groningen (fiets of auto)

Rij via de Hereweg de stad uit. Nadat u onder het viaduct door bent gereden en en het Sterrenbos bent gepasseerd gaat u bij een grote kruising met verkeerslichten rechtsaf, de Van Iddekingeweg in. Rij net zolang door totdat u bij een kleine rotonde komt. Ga daar rechtsaf en vervolgens direct opnieuw rechtsaf. Aan uw rechterhand ziet onze winkel met een groot zwart-wit pianoklavier op de voorgevel.

Geschatte reistijd: met de auto of de fiets is het 15 minuten rijden vanaf het centrum.

Tip: Neem uw mobiele telefoon mee voor het geval u ons niet kunt vinden (050-5276060).

U kunt gratis uw auto parkeren in de blauwe zone met parkeerschijf bij het winkelcentrum: aan de Van Lenneplaan (voor navigatiesysteem typ postcode: 9721PE, huisnummer 113, er is bij dat winkelcentrum zowel een Lidl als een Albert Heijn). Vanaf deze lokatie is het slechts 5 minuten lopen naar Terts & Toets. Neem uw mobiele telefoon mee voor het geval u ons niet kunt vinden, als u ons dan belt (050-5276060) kunnen we u onderweg helpen met het vinden van de juiste route.Terts & Toets, één van de laatste en grootste 'bladmuziek-snuffelwinkels' van Nederland

Route vanuit Assen (A28)

(onder voorbehoud van wijzigingen)

Als u op de A28 rijdt en Groningen nadert, neem dan direct de eerste afslag Groningen-Zuid. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf. Volg deze weg en ga bij de tweede kruising met verkeerslichten linksaf (= de Vondellaan) en rij door totdat u bij een kleine rotonde komt. Bij deze rotonde gaat u rechtdoor en direct daarna rechtsaf. Aan de rechterkant ziet u onze winkel met een groot zwart/wit pianoklavier op de voorgevel. We adviseren u om de drukte in het verkeer tijdens de spitsuren te vermijden. Route vanaf A7

Zolang de werkzaamheden aan ringweg nog niet voltooid zijn zal het vooral voor de mensen die via de A7 Groningen naderen,  even wennen zijn. In de eerste plaats reis met de auto buiten de spitsuren of kom met het openbaar vervoer. De werkzaamheden aan de ringweg zijn verschillend per periode maar duren tot September. Tot die tijd adviseren we een actuele online navigatie te gebruiken van bijvoorbeeld 'Google Maps'.