Bladmuziek per post 

Wilt u weten of we in voorraad hebben wat u zoekt? Vraag het aan ons, tel: 050-5276060

Indien gewenst sturen we het u toe per post. 

Terts & Toets heeft weergaloos veel muziekboeken/bladmuziek in voorraad, zowel lesboeken als repertoire. We geven sinds 1988 de laagste prijsgarantie op een muziekboek van alle internetaanbieders met hoofdvestiging in Nederland (m.u.v. digitale prints, overtollige voorraden, oude druk, verlopen aanbiedingen, misdruk en 2e hands). .Als het in voorraad is heeft u het doorgaans de volgende werkdag al in uw brievenbus. 

Heeft u in het verleden op internet bladmuziek gekocht die bij nader inzien tegenviel? Was het een misdruk, slecht gebonden, waren de bladzijden doorschijnend of bleek het een schamele incomplete bewerking die niet leek op het origineel? Dan adviseren wij u om bij een volgende aankoop contact op te nemen met onze winkel of om eens te komen snuffelen. Ook is onze winkel bij uitstek geschikt voor het vinden van een passend cadeautje. 

Telefonisch bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag 10.30 -18.00 uur en zaterdag 10.30 - 17.00 uur 


Wist u dat..., als u alle muziekboeken in onze winkel plat op een stapel zou leggen, dat deze stapel dan ruim twee-en-een-halve Martinitoren hoog zou worden?

PS) Past er door uw brievenbus geen muziekboek, laat het ons voortijdig weten!Wie in Nederland wil zingen Wie in Nederland wil zingen Meer informatie
Lesboeken Lesboeken Meer informatie
Klassieke muziek Klassieke muziek Meer informatie
Populaire muziek Populaire muziek Meer informatie
Dwarsfluitboek van Rien de Reede:  Mozart of Rock (fluitspelen voor beginners) . Dwarsfluitboek van Rien de Reede: Mozart of Rock (fluitspelen voor beginners) . Meer informatie
Drummers of the Future Drummers of the Future Meer informatie
Muziek notatie-papier / Muziekpapier Muziek notatie-papier / Muziekpapier Meer informatie
Piano-composities van Wibi Soerjadi Piano-composities van Wibi Soerjadi Meer informatie