Bladmuziek


Terts & Toets behoort tot de laatste fysieke traditionele bladmuziekwinkels van Nederland dankzij een grote voorraad en kan doorgaans 96% van de vraag direct uit voorraad leveren. We gaan uit van de laagste verkoopprijs van alle Nederlandse webshops met een hoofdvestiging in Nederland, uitgaande van nieuwe boeken in de nieuwste druk, gerekend op het moment van verkoop, 'dumping' van overtollige voorraden uitgezonderd (*). Terts & Toets heeft geen webshop om zo nauwkeuriger direct interactief persoonlijke service/voorlichting te kunnen blijven verlenen. 

Waarom zijn er soms prijsverschillen tussen twee ogenschijnlijk dezelfde muziekboeken? Voorkom een miskoop. Hier wat tips waarop u kunt letten:

  • in welke taal is het uitgegeven?
  • heeft het boek ook een audio-online of CD begeleiding?
  • moet u het boek zelf uitprinten of is het kant-en-klaar?
  • heeft het een groot formaat of is het een klein pocketboekje?
  • is er sprake van een verschil in inhoud als gevolg van een nieuwe herziene druk?
  • zijn de composities origineel of bewerkt?
  • hoe is het boek gebonden: ringband, gelijmd, genaaid of geniet?
  • wat is de kwaliteit van de audio-begeleiding? Klinkt het 'blikkerig' of mooi vol van klank, is het tempo goed, staat er wel een begeleiding op of is het uitsluitend een voorbeeldopname?
  • is is de prijs inclusief of exclusief portokosten?

Wilt u weten of het door u gewenste boek voorradig is? Neem dan contact op met onze winkel: 050-5276060

Wist u dat..., als u alle muziekboeken in onze winkel plat op een stapel zou leggen, dat deze stapel dan ruim twee-en-een-halve Martinitoren hoog zou worden?

(*) Bij sommige uitgaven is onze inkoopprijs gelijk of bijna gelijk aan de verkoopprijs. Terts & Toets verleent graag service maar behoudt het recht om een bestelling niet aan te nemen.Lesboeken Lesboeken Meer informatie
Klassieke muziek Klassieke muziek Meer informatie
Populaire muziek Populaire muziek Meer informatie
Dwarsfluitboek van Rien de Reede:  Mozart of Rock (fluitspelen voor beginners) . Dwarsfluitboek van Rien de Reede: Mozart of Rock (fluitspelen voor beginners) . Meer informatie
Drummers of the Future Drummers of the Future Meer informatie
Muziek notatie-papier / Muziekpapier Muziek notatie-papier / Muziekpapier Meer informatie
Piano-composities van Wibi Soerjadi Piano-composities van Wibi Soerjadi Meer informatie