Bladmuziek

Voor bestellingen of informatie (di t/m zat van 10.30 - 17.00) tel: 050-5276060

 Terts & Toets heeft 96% van de vraag in voorraad. U kunt uw telefonische- of e-mailbestelling (per direct) laten toesturen of onze gezellige winkel bezoeken. We baseren onze prijs op de laagste prijs van Nederlandse webshops met een hoofdvestiging in Nederland, hierbij uitgaande van nieuwe onbeschadigde boeken in de nieuwste druk, gerekend op het moment dat u uw bestelling bij ons plaatst. Zo zijn we scherp en houdt u ons scherp. Terts & Toets heeft veel in voorraad en kiest voor persoonlijk contact en service. De kans dat u bij ons een miskoop doet is bovendien vele malen kleiner dan op een webshop.

Bij boeken voor de muziekles kunt u in enkele gevallen kiezen tussen een buitenlandse versie of een vertaling in het Nederlands terwijl de kaftjes van de boeken op elkaar lijken. Ook zetten internet aanbieders wel eens het woordje 'easy' op een boek of tonen ze een mooi kaft in combinatie met een paar gemakkelijk te spelen bladzijden zodat het snel verkocht wordt. Wilt u goed advies bel dan naar onze muziekwinkel, daarnaast is het interessant om te weten hoe de stukken in het boek zijn genoteerd (bijv. is het een originele 'volledige' uitgave of is het een 'magere' bewerking) en/of wat is het tempo en de kwaliteit van de (eventuele) audio-begeleiding?  Tot slot wordt de kwaliteit van het boek ook nog bepaald door zijn formaat, de dikte van het papier, lay-out en de manier waarop het gebonden is.

Bij sommige uitgaven is onze inkoopprijs gelijk of bijna gelijk aan de verkoopprijs. Terts & Toets verleent graag service maar behoudt het recht om een bestelling niet aan te nemen.

Wist u dat..., als u alle muziekboeken in onze winkel plat op een stapel zou leggen, dat deze stapel dan ruim twee-en-een-halve Martinitoren hoog zou worden?


Lesboeken Lesboeken Meer informatie
Klassieke muziek Klassieke muziek Meer informatie
Populaire muziek Populaire muziek Meer informatie
Dwarsfluitboek van Rien de Reede:  Mozart of Rock (fluitspelen voor beginners) . Dwarsfluitboek van Rien de Reede: Mozart of Rock (fluitspelen voor beginners) . Meer informatie
Handel: Saul (pianouittreksel) prijs:  € 36,40 Handel: Saul (pianouittreksel) prijs: € 36,40 Meer informatie
Drummers of the Future Drummers of the Future Meer informatie
Muziek notatie-papier / Muziekpapier Muziek notatie-papier / Muziekpapier Meer informatie
Piano-composities van Wibi Soerjadi Piano-composities van Wibi Soerjadi Meer informatie