Lessenaars & accessoires

Er zijn veel verschillende soorten en merken lessenaars. Goedkoop is vaak duurkoop mits u tevreden bent met mindere kwaliteit. Van iedere soort kwaliteit-lessenaar is er doorgaans ook een goedkope imitatie op de markt van matige kwaliteit. Bij deze goedkopere varianten (waar mogelijk kinderarbeid aan te pas is gekomen) kan het zijn dat bijvoorbeeld de draaiknoppen slechts zijn vastgelijmd aan de schroefdraad of waarbij de schroefdraad van te zacht metaal is gemaakt waardoor u het het sneller lam draait. Als een dergelijke lessenaar regelmatig moet worden opgevouwen voor transport zit u al snel met een losse schroefdop in uw hand of zijn de draaiknoppen na een paar optredens al lam-gedraaid. Zo zijn er nog meer aandachtspunten waarop u moet letten als u een lessenaar zoekt.

Wilt u een deskundig advies en een juiste keuze maken, bel dan: 050-5276060 (de winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 t/m 17.00 uur)

Naast diverse soorten lessenaars verkopen we ook muziek-notatiepapier, lessenaar-lampjes, stemvorken, metronomen, lessenaar-draagtassen, koormappen en magnetische potloden.