Muziek Docenten

Op dit moment staan nog niet de docenten voor viool, cello, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, gitaar, etc, etc, erop maar dat zal in de toekomst gebeuren. Hiervoor onze verontschuldigingen (er wordt aan gewerkt).

Een muziekdocent is onontbeerlijk als je wilt leren hoe je op de juiste manier een muziekinstrument moet bespelen. Indien je het jezelf wilt aanleren kom je doorgaans tot op een bepaald niveau, met daarbij het risico dat je het verkeerd aanleert. Daarnaast loop je door het 'doe-het-zelven' de een grote kans dat je alleen datgene ontwikkeld waar je al aanleg voor hebt in plaats van dat je de disciplines gaat ontwikkelen waarin je minder goed bent. Een goede docent corrigeert de leerling, peilt zijn prestaties, geeft tips en heeft inzicht in welk lesmateriaal voor hem/haar het beste is. Tot slot is het natuurijk veel gezelliger en motiverender om les te krijgen van een docent i.p.v. dat je in je eentje zit te ploeteren.

Zoek jij nog een muziekleraar? Hieronder is een overzicht van muziekdocenten, die regelmatig bij ons lesmateriaal voor hun leerlingen uitzoeken, met wie je eventueel contact op kan nemen.

Ben je zelf muziekdocent(e) en wil je hier ook bij komen te staan en rubriek waarbinnen je een vermelding zou willen hebben is nog niet aangemaakt, heb nog even geduld. We hebben tijd nodig om dit er weer op te zetten omdat het gelijk volledig moet (per instrument-groep) en we geen dierbare klanten willen passeren.