Terts & Toets Theater

De komende tijd organiseren we even geen 'Van-alles-en-nog-wat-avonden' of 'Jazzclub-avonden' maar hebben de bedoeling dit in de toekomst weer te gaan organiseren. 

Het kan wel zijn dat er binnenkort incidenteel (gratis)  optredens te zien zullen zijn. Deze worden dan vanzelfsprekend op onze website aangekondigd. Ons laatste 'podium-moment' was op Zaterdagmiddag 11 maart 2017. Toen speelde Wibi Soerjadi uit zijn muziekboek: 'Once upon a time ...' Vanzelfsprekend stond er een prachtige vleugel voor hem klaar en zat de winkel bomvol fans & geïnteresseerden die deze beroemde pianist live wilde zien en horen. Zijn presentatie was een ware belevenis voor de aanwezigen. Wibi is duidelijk nog altijd een gepassioneerd pianist/componist en behoort tot de wereldtop. Mocht u de destijds gespeelde composities van Wibi Soerjadi willen bekijken/kopen dan kan dat bij ons. 

Het is een schitterend gebonden uitgave (hard kaft) met een mooi duidelijk notenbeeld gedrukt op dik papier van hoogwaardige kwaliteit  (verkoopprijs = € 50,- ).

Het podium is bedoeld voor zowel 'profs' als amateurs (entree is altijd gratis).

Voor ideeën of meer informatie mbt ons podium, bel gerust! tel. 050-5276060