Terts & Toets

Het bedrijf werd in 1988 gestart door Ger en Stephan (vader en zoon) en behoort inmiddels tot de grootste bladmuziek-specialisten van Nederland! Ter vergelijk: als u alle bladmuziek van de winkel zou opstapelen dan zou deze stapel ruim tweehonderd zevenenzestig meter hoog worden!! 


Over de winkel

Op dit gebied zijn wij echte specialisten met een zeer groot en gevarieerd assortiment muziekboeken. Bladmuziek voor allerlei instrumenten, voor zowel beginners als gevorderden, in de meest uiteenlopende stijlen/genres. 

De laatste jaren is het assortiment uitgebreid met een grote collectie muziekboeken voor ensemble en koor.

Onze zaak is zo ingericht dat u zelf naar hartelust kunt snuffelen tussen duizenden muziekboeken. Iets uitproberen op een piano is altijd mogelijk. 

Voor hen die niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken versturen we de bestelling per post.

Achter in de zaak bevindt zich een nostalgisch podium waarop regelmatig amateurs en professionals optreden met de meest uiteenlopende soorten muziek maar ook allerlei vormen van kleinkunst. Voor publiek zijn deze avonden vrij toegankelijk. 

Mocht u aspiraties hebben om zelf iets te doen dan kunt u ons bellen of even langs komen.

De avonden worden met professionele apparatuur geregistreerd zodat deelnemers een geluidsopname op cd van hun optreden kunnen krijgen.